Are vreo legătură Alex Bodi cu amenințările care i-au fost adresate Bianca Drăgușanu? Detalii exclusive: „Ce cauți, aia găsești!”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu este, din nou, în mijlocul unei controverse de zile mari! Blondina a fost amenințată și jignită de trei indivizi, prin intermediul unor conversații telefonice pe care prietena ei și fosta soție a lui Alex Bodi le-a înregistrat și le-a prezentat ca probe la Poliție. Din cauza situațiilor complicate în care a fost implicată cu fostul soț, multă lume s-a întrebat dacă nu cumva bărbații care au terorizat-o pe blondină au fost angajați de Bodi! Care este adevărul, de fapt?

Contactat de reporterii Antena Stars, Alex Bodi a mărturisit că regretă că Bianca Drăgușanu trece prin asemenea momente dificile, dar în același timp, nu își mai dorește ca numele lui să fie asociat cu al ei.

„În primul rând , vreau să spun că îmi pare rau pentru această situaţie delicată prin care trece, mai ales pentru micuţa ei. Referitor la ea este un capitol încheiat definitiv, eu chiar nu vreau să mai fiu asociat.”, a spus Alex Bodi.

Mai mult de atât, afaceristul a negat vehement că ar fi implicat în vreun fel în amenințările pe care Bianca le-a primit din partea celor trei indivizi. Alex Bodi susține că telefoanele pe care le-a primit blondina pot fi un răspuns al situațiilor controversate pe care le-a creat, în ultima vreme, cu anumite persoane influente.  

„În viaţă trebuie să ştii că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat, dacă superi alte persoane. Ce cauţi în viaţă, aia găseşti! Îmi pare rău şi eu nu doresc răul la nimeni. Doar că vreau să las totalmente, să zic aşa, finalul acestei asocieri sau relaţia mea cu dânsa, în trecut. S-a îngropat. Fiecare să îşi vadă de viaţa lui aşa cum ştie.”, a mai spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest