Ce părere are Alex Bodi despre amenințările primite de Bianca Drăgușanu: „E într-o situație mai delicată”/ VIDEO

 

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Poliție pentru a-i denunța pe cei care au amenințat-o atât pe ea, cât și pe fiica ei, Alex Bodi a avut o primă reacție despre situația în care se află fosta lui soție.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească! Relația lor a fost plină de suișuri și coborâșuri, iar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate, dar nici terminarea poveștii de dragoste nu a fost una fără tam-tam.

După ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost amenințată și jignită de trei bărbați necunoscuți, fiind nevoită să apeleze la ajutorul oamenilor legii, Alex Bodi a avut o primă reacție. În direct, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, afaceristul a ținut să precizeze că nu își mai dorește ca numele lui să fie asociat cu cel al blondinei.

Cât despre situația critică prin care trece Drăgușanca, Alex Bodi a mărturisit că regretă momentele grele cu care se confruntă, însă nu îl mai interesează și nu îi mai pasă ce anume va păți fosta soție.

„Îmi pare rău de ea că e într-o situție mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu cele două doamne”, a susținut și Alex Bodi, referindu-se și la mama fiicei sale care, mai nou, este prietenă foarte bună cu Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest