Singurul interviu cu Alex Bodi, în timpul arestului la domiciliu! Imagini rare cu afaceristul și Daria Radionova la Antena Stars! VIDEO

 

Antena Stars vă va prezenta în câteva momente, singurul interviu cu Alex Bodi, după perioada grea prin care a trecut! Afaceristul face declarații incendiare din arestul la domiciliu. Va spune totul despre trădări, momentele grele, dar și despre relațiile cu femeile din viața lui. Așa că la 14:00 deschideti televizoarele pe Antena Stars și urmăriți „Star Magazin”!

Alex Bodi a trecut și trece printr-o perioadă extrem de complicată! Afaceristul este arestat la domiciliu, fiind cercetat într-un proces de proxenetism și trafic de carne vie. Chiar și așa, fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-a pierdut entuzismul, însă pe parcursul greutăților întâmpinate foarte multe persoane „s-au lepădat” de el.

Mai transparent ca niciodată, Alex Bodi a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a suferit de când a fost luat în vizor de autorități, dar și despre cum decurge relația lui cu Daria Radionova, care i-a fost alături atât când i-a fost cel mai greu, dar care a fost prezentă și pe tot parcursul interviului oferit, în exclusivitate pentru „Star Magazin”, la Antena Stars.

De la ora 14:00, să dați televizorul pe Antena Stars, unde veți putea asculta declarațiile inedite oferite de afacerist, dar și unde veți putea observa care este, de fapt, dimanica relației pe care Alex Bodi o are cu Daria Radionova, rusoaica despre care s-au spus vrute și nevrute.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest