Alex Bodi, totul despre momentele petrecute în închisoare: „Au fost niște momente foarte grele”/ VIDEO

 

Echipa Antena Stars a intrat în casa celui mai controversat afacerist de la ora actuală! Dacă nu v-ați dat seama despre cine vorbim, ei bine, ne referim la Alex Bodi! Milionarul a spus totul despre momentele petrecute în închisoare și despre ce l-a afectat cel mai tare.

Alex Bodi a ținut să precizeze că nu a fost la pușcărie, așa cum se vehiculează, ci a fost arestat preventiv pentru a se dovedii anumite detalii care țin de dosarul de proxenetism în care este suspect.

Chiar și așa, afaceristul a recunoscut că deși nu au existat momente în care să fi cedat, faptul că a fost privat de libertare a reprezentat un lucru extrem de dur, pe care nu-l dorește nici măcar celui mai aprig dușman.

„Nu, niciodată (nr. nu am cedat), am avut momente mai grele decât aceste 40 de zile de arest preventiv. Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite chestii, în fine. Au fost niște momente foarte grele. Cred că cel mai mare rău pe care îl poți face unui om este să îi libertatea. Libertatea și sănătatea sunt două elemente cheie în viața unui om.”, a spus Alex Bodi.

Totodată, Alex Bodi a mărturisit că puterea și-a luat-o din dragostea pe care familia i-o poartă, dar și din prietenii care i-au rămas alături, indiferent de situația grea în care a fost implicat.

„Dar, bineînețeles, văzând și aflând adevăratele persoanele care te iubesc, știind că ai o familie, câțiva prieteni, că ai lume care crede în tine, care se bazează pe tine, care-ți transmist că au încredere în tine, pe mine astea m-au făcut mai puternic, că nu îi pot dezamăgi nici în mometul de față. În primul rând, lupt pentru mine, pentru că sunt omul care mereu a luptat pentru mine. Tot ce am făcut în viață nu a fost să demonstrez nimănui, ci a fost să-mi demonstrez mie, în primul rând.”, a mai spus afaceristul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest