Cum se simte, de fapt, Alex Bodi, din cauza problemelor cu legea: „Încerc să mă țin pe linia mea”/ VIDEO

 

Alex Bodi nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale! Afaceristul a fost cercetat într-un proces de proxenetism, iar o perioadă a stat după gratii. Actualmente, este arestat la domiciliu și chiar dacă vrea să arate că este puternic, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut că îi este greu.

Alex Bodi a mărturisit că nu a mai ținut legătura cu nimeni, din cauza situației în care se află. Afaceristul a recunoscut că nu trece prin cele mai roz momente ale vieții sale, însă încearcă să se mențină pe linia de plutire și să fie pozitiv, pentru a atrage lucruri bune.   

„Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. N-am mai vrut (nr. să vorbesc cu nimeni), n-am considerat oportun. Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situație și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a te menține pe linia de plutire și de a fi puternic psihic.”, a spus Alex Bodi.

Totodată, Alex Bodi a mărturisit că este sigur că justiția își va face treaba și va fi absolvit de toate acuzațiile care i s-au adus până în prezent, în dosarul de proxenetism.

„Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci pe care le-am trecut. Și acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat.

Și asta o să se elucideze cât de curând. Da, am speranțe și cred pentru că știu adevărul pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situație. Este un impact mediatic foarte mare, iar mie ca persoană îmi este foarte greu pentru că nu pot să vorbesc sau  să fac anumite mărturii, dar o să mai treacă un timp și, poate treptat o să iasă totul la iveală.”, a mai spus Alex Bodi.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să precizeze că în tot răul a descoperit și o parte bună. Mai precis, și-a dat seama care sunt persoanele care îi sunt, cu adevărat, alături.

„Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vrea să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți răman alături indifferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.”, a continuat Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest