Adevărul despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova: „Nu mă așteptam să fie așa puternică. M-a hrănit”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Daria Radionova. Afaceristul a mărturisit că partenera sa de viață este o femeie incredibil de puternică, ce i-a fost alături în cele mai grele momente.

Suspect într-un dosar de proxenetism, Alex Bodi a fost băgat după gratii, iar persoanele pe care le considera apropiate, au decis să își întoarcă spatele de la problemele lui și să îl lase singur. Lucru pe care Daria Radionova nu l-a făcut nicio clipă, potrivit spuselor sale.  

„În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un character pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau,pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin.”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, afaceristul a povestit cum l-a așteptat Daria, în momentul în care a fost eliberat din închisoare: „Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. După două zile mi-am văzut fetița cea mică și pe parcurs, vorbind cu mama celei mare, mi-a adus fetița de sărbători și am făcut Crăciunul și Revelionul împreună.", a spus Alex Bodi.

Și chiar dacă a fost plăcut surprins de Daria, fericirea i-a fost umbrită de faptul că nu și-a mai văzut fetița de zece zile, însă speră că în cele din urmă lucrurile se vor rezolva: "A fost și un mic incident cu cea mica, nu am mai văzut-o de zece zile, dar lucrurile se vor rezolva. Asta este cea mai mare durere a unui părinte, pentru mine, cel puțin, pentru că sunt persoanele pec ae nu le interesează. Să nu-și poată vedea copilul. Acum, pentru mine copiii sunt și cea mai mare durere și cea mai mare bucurie.”, a mai spus afaceristul, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest