Daria Radionova, declarații exclusive, după ce s-a spus că ar fi plecat de acasă din cauza întâlnirii lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu! VIDEO

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de o întâlnire de gradul zero! După ce s-a vehiculat că Daria Radionova a fost extrem de deranjată de acest lucru și că ar fi plecat din casa afaceristului, reporterii Antena Stars au contactat-o pe rusoaică, iar aceasta a spus cum stau de fapt lucrurile.

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii unei conferințe video, după ce o cunoștință comună a celor doi a vizitat-o pe blondină la atelierul de modă al acesteia, pe motiv că ar fi interesată de trei rochii, însă realul motiv a fost să îi împace pe cei doi, așa cum o mai făcuse de câteva ori în trecut.

Chiar dacă cei doi nu ar fi vorbit direct, în discuție ar fi predominat părerile de rău unul la adresa celuilalt. Mai mult de atât, potrivit Spynews.ro, cei doi și-ar fi promis că vor înceta cu atacurile și cu săgețile aruncate.

Cum a reacționat Daria Radionova, după întâlnirea celor doi

Contactată de reporterii Antena Stars, Daria Radionova a dezmințit toate zvonurile conform cărora ar fi plecat de acasă din cauza geloziei pricinuite de întâlnirea virtuală a lui Alex Bodi și a Biancăi Drăgușanu.

Tototdată, rusoaica a ținut să precizeze că relația ei cu afaceristul merge mai bine ca niciodată, iar singurul motiv pentru care și-ar face bagajele și ar părăsi casa lui Bodi ar fi pentru o vacanță în doi cu acesta.

„Acest gen de știri false nu ne deranjează, fiindcă realitatea este alta. Noi ignorăm, nu răspundem pentru că avem lucruri mai importante de făcut. Avem încredere unul în celălalt. Petrecem 24 din 24 împreună. Realitatea este diferită de ce se scrie în articolele astea ridcole. Nu nu pasă de asta. și dacă vreodață mi-aș face bagajele ar fi doar ca să merg în vacanță cu Alex. Asta este tot.”, a spus Daria Radionova, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest