Ce a spus Daria Radionova despre situația în care se află Alex Bodi: „Mi-a venit să plâng. Foarte dureros totul”/ VIDEO

 

Daria Radionova a vorbit despre situația în care se află Alex Bodi. Afaceristul este cercetat într-un dosar de proxenetism, iar momentan este privat de liberatate, fiind arestat la domiciliu. Chiar și așa, rusoaica i-a fost alături necondiționat!

Daria Radionova și Alex Bodi au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care și-au făcut declarații de dragoste și în care au vorbit despre cumpenele prin care au trecut de-a lungul relației.

Chiar dacă povestea lor de dragoste a fost văzută cu ochi răi de restul lumii, dat fiind că începutul ei a avut loc în timp ce Alex Bodi era într-o relație cu Bianca Drăgușanu, se pare că greutățile peste care au trecut împreună a făcut cuplul să fie mai puternic ca niciodată.

„Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, dar sunt puternică pentru Alex. Timpul a trecut repede. Dar în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nu știu cum să explic ce am simțit în interiorul meu.”, a spus Daria Radionova.

În continuare, Alex Bodi a mărturisit că s-a îndrăgostit și mai puternic de rusoaică, după ce a văzut cât de mult l-a susținut, atunci când unii dintre cei mai buni prieteni ai săi i-au întors spatele.

„Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia,  și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva.”, a spus Alex Bodi.

Daria Radionova a relatat un episod în care l-a vizitat pe Alex Bodi, în momentul în care a fost încarcerat în Craiova: „Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest