Bat clopote de nuntă în showbiz? Alex Bodi vrea să se însoare cu Daria Radionova: „Nu ai cum să nu iubești așa ceva”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu Daria Radionova! Cei doi amorezi au oferit detalii bombă din intimitatea relației lor!

Alex Bodi și Daria Radionova au vorbit despre ziua în care își vor uni destinele, iar afaceristul a dezvăluit, pentru Antena Stars, că nunta cu rusoaica este unul dintre evenimentele principale pe care le are pe lista de dorințe de anul acesta.

„Cred că da, din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista mea de dorințe. Nu știu dacă ea vrea să se căsătorească, dar eu vreau.”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Daria Radionova a mărturisit că este îndrăgostită până peste cap de Alex Bodi, iar toate sacrificiile pe care le-a facut până în prezent pentru el, au fost doar din dragoste, neexistând alte interese la mijloc așa cum s-a speculat.

Mai mult de atât, afaceristul a ținut să precizeze că rusoaica a renunțat la tot ce avea ca să îi fie alături lui, în momentele grele prin care a trecut și care încă nu s-au încheiat, fiind arestat la domiciliu din cauza dosarului de proxenetism în care este cercetat.

„În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia,  și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. (...) Persoanele de la care te așteptai să îți fie aproape, au plecat. Iar cei la care nu te așteptai să vină cu ceva pozitiv, te-au surprins.”, a mai spus Alex Bodi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest