Alex Bodi, despre dezamăgirile pricinuite de oamenii care l-au părăsit când i-a fost greu: „Este nasol când te judecă lumea”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Alex Bodi a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit despre dezamăgirile pricinuite de oamenii care l-au părăsit atunci când i-a fost greu, dar și despre relația sa cu Daria Radionova.

Alex Bodi este cercetat într-un dosar de proxenetism, iar actualmente se află arestat la domiciliu. Echipa Antena Stars a intrat în intimitatea casei sale, acolo unde petrece timp de calitate cu frumoasa lui iubită, Daria Radionova.

Pe lângă faptul că îi face zilele mai frumoase, rusoaica a fost și cea care i-a rămas alături necondiționat, indiferent de ce anume s-a speculat în presă. Alex Bodi a mărturisit că a fost pus la zid de lume din cauza zvonurilor, dar cea care nu s-a depărtat nicio clipă de el a fost chiar iubita lui, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

„În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un character pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată. (...) Este nasol când te judecă lumea după anumite chestii și zvonuri. (...) Ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere, asta e cel mai nasol lucru posibil, pentru că tu știi că ai putea face ceva sau ai putea dovedi, dar nu ai cum în momentul de față și îți rămâne doar să fii puternic, să nu cedezi, să fii stabil psihic și să speri că va veni momentul în care o să poți dovedi lucrurile astea.” a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest