Alex Bodi și Daria Radionova, singurul interviu împreună! Detalii inedite din relația lor: „A renunțat la tot pentru mine”/ VIDEO

 

Echipa Antena Stars a obținut singurul interviu cu Alex Bodi și Daria Radionova! Deși nu mulți au fost cei care au dat o șansă relației lor, iată că cel catalogat drept cel mai controversat cuplu al showbiz-ului a reușit să treacă peste toate obstacolele întâmpinate, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată!

Alex Bodi și Daria Radionova au oferit detalii din intimitatea relației lor, în exclusivitate pentru Antena Stars. Afaceristul a mărturisit că nu se aștepta să desopere în rusoaică o femeie atât de puternică și hotărâtă să stea lângă el, în ciuda tuturor energiilor negative pe care cei din jurul lor le-au transmis.

„Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia,  și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva.”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, și Daria Radionova i-a facut o declarație de dragoste lui Alex Bodi pe care l-a numit „dragostea vieții sale”. Rusoaica a mărturisit că perioada în care afaceristul a fost încarcerat a fost una cumplită pentru ea, din cauza gândului că Bodi suferă pe nedrept.

„Tu ce crezi? Cum pare? Cred că este răspunsul este evident. Alex este dragostea vieții mele. Te iubesc foarte mult. Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, dar sunt puternică pentru Alex. Timpul a trecut repede. Dar în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nu știu cum să explic ce am simțit în interiorul meu.”, a spus Daria Radionova pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest