Alex Bodi, decis să se însoare cu Daria Radionova: „Este printre prioritățile mele! Nu vreau să dovedesc ceva cuiva”/ VIDEO

 

Chiar dacă nimeni nu le-a acordat nicio șansă, iată că povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Daria Radionova urmează să treacă la următorul nivel! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, afaceristul a dezvăluit că este decis să se însoare cu rusoaica!

Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu cu adevărat inedit! Și spunem asta pentru că povestea lor de dragoste a început de pe vremea când afaceristul era căsătorit cu Bianca Drăgușanu.

Bodi și Drăgușanca s-au despărțit definitiv, iar alături i-a rămas Daria Radionova, indiferent de situația dificilă prin care a trecut. Afaceristul a mărturisit, în urmă cu puțin timp, că și-a dat seama că rusoaica este femeia vieții sale, în momentul în care aceasta a renunțat la tot ce avea pentru a-i fi aproape, atunci când a fost încarcerat.

Iată că gestul Dariei Radionova de a-l susține necondiționat l-a făcut pe Alex Bodi sa vrea și mai mult să o transforme pe rusoaică în mireasa lui.

„Căsătoria este un lucru pe care îl fac din suflet, pentru că eu o fac pentru mine, din respect pentru fata pe care am ales-o, simt că este pentru mine şi mi-a demonstrat atâtea lucruri. Eu nu fac nimic ca să demonstrez cuiva, eu fac lucrurile şi ţi-am mai zis în alt interviu, eu fac lucrurile ca să mi le demonstrez mie. Eu îmi trăiesc viaţa autentic, eu nu am nimic de arătat cuiva, eu trebuie să îmi arăt mie şi să trăiesc exact cum vreau eu, intr-o realitate pe care mi-o asum. Că orice am făcut, orice am spus, mi-am asumat în faţa lumii şi o să îmi asum până la sfârşit.”, a spus Alex Bodi.

După ce a ținut să lămurească faptul că mariajul cu Daria Radionova va fi doar datorită sentimentelor frumoase care există între ei și nu pentru că își dorește să se răzbune pe cineva, Alex Bodi a mai spus că dorința de a se însura cu rusoaica se află pe aceeași linie cu cea de a-și demonstra nevinovăția.

„Referitor la căsătorie, da, pentru mine este un lucru, nu ştiu, pentru alţii nu e prioritate, alţii nu au nunta ca şi prioritate, dar printre priorităţile mele... este să îmi demonstrez vinovăţia şi să câştig lupta asta în care sunt implicat momentan, iar apoi, din tot sufletul îmi doresc, da, ca să mă căsătoresc. Deci, eu fac lucrurile aşa cum le simt şi aşa cum cred că trebuie făcute.”, a mai spus afaceristul, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest