Ce cadou a primit Florica Baboi de la colegii de la Chefi la cuțite: ”Superb”

 


Câștigătoarea Chefi la cuțite a organizat o petrecere pe cinste de ziua ei de naștere, unde a petrecut alături de mai multe persoane apropiate. Printre alte cadouri, Florica Baboi a fost surprinsă de colegii de la emisiune cu o surpriză care a emoționat-o.

Aceasta și-a ținut fanii în suspans, însă în cele din urmă, a împărtășit imaginea cu cadoul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Florica Baboi trece de la o fericire la alta. După ce a câștigat Chefi la cuțite, fosta concurentă și-a organizat o petrecere pe cinste de ziua ei de naștere, unde a avut parte de o mare surpriză, care să îi amintească de unul dintre cele mai speciale momente din viața ei. Florica și-a ținut o perioadă fanii în suspans, însă în cele din urmă, le-a dezvăluit cadoul pe care l-a primit.

Câștigătoarea sezonului 10 a primit un tabolu mare, cu multe fotografii de la Chefi la cuțite, unde apare alături de aproape toți colegii ei. Florica nu a vrut să arate imediat cadoul primit, însă ulterior a publicat o fotogtafie cu el și și-a exprimat emoțiile față de acest gest, care îi va aduce mereu aminte de o mare realizare din viața ei.

”Doamne, ce surpriză am avut în seara asta. Asta era cadoul. Un superb tablou”, a scris Florica Baboi, atunci când a publicat imaginea pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest