Ce cadou a primit Fuego de la bunica lui. Gest surpriză

 

Fuego este printre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi.  Bunica acestuia își răsfață nepotul ori de câte ori are ocazia, așa cum făcea când acesta era copil. Chiar dacă timpul a trecut, iar Fuego este un om în toată firea, bunica lui îl răsfață la fel.

Se apropie sărbătorile cu pași repezi, așa că toată lumea se gândește ce cadouri să le facă celor dragi. Bunica lui Fuego a reușit să îl surprindă și să îl emoționeze pe acesta.

„Eu am primit câteva cadouri, dar nu foarte interesante. Am primit niște dulciuri, niște bomboane de la Chișinău, am primit de la publicul meu, că sunt în turneu, tot felul de lucururi frumoase și multe flori, dar de dimineață Moș Nicolae mi-a adus ceva cu totul și cu totul special. Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea. Mi l-a trimis la Cluj, la spectacol.
De fiecare dată în turneu ne îngrășăm câte 5 kg, asta pentru că lumea ne primește cu brațele deschise și în primul oraș din turneu eu am fost primit cu sarmale ardelenești făcute de bubulina mea, pe care mi le-a trimis la sala de spectacol.”, a spus Fuego pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest