Ce cadou i-a făcut Leonard Miron iubitului lui. „Omul ăsta merită”

 

Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul lui, Miguel, de mai bine de 21 de ani. Cu ocazia zilei de naștere, mai ales pentru că partenerul lui împlinește 50 de ani, fostul prezentator TV i-a oferit acestuia un cadou unic și valoros! Cum a reușit să-l surprindă.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Leonard Miron a dezvăluit că i-a oferit drept cadou iubitului său o croazieră pe un vas în valoare de 800 de milioane de euro. Cu atât mai mult, fostul prezentator TV a avut mare grijă să îi ofere partenerului său o experiență de neuitat, iar petrecerile se țin lanț!

„Am avut o altă petrecere surpriză, am invitat o mulțime de alți prieteni pe care i-am cunoscut pe vas. (...) Aseară a fost o altă petrecere surpriză (...) Miguel mi-a spus „Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea când am șase petreceri de ziua mea”. (...) Croaziera asta a fost cadoul meu, iar când am fost în Barcelona m-am gândit să ne mutăm de pe un vas mare pe un vas mic. În Barcelona am închiriat un iaht. (...) A fost absolut genial. (...) Omul ăsta merită”, a mărturisit Leonard Miron, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest