Ce destinație a ales Roxana Vașniuc pentru luna de miere

 

Roxana Vașniuc a anunțat că se pregătește să plece în luna de miere cu soțul ei, într-un interviu pentru Antena Stars. Prezentatoarea TV și Ionuț s-au căsătorit în luna septembrie, dar până acum nu și-au găsit timp pentru luna de miere. Totuși, așteptarea a meritat, pentru că destinația în care vor pleca în vacanță în curând este absolut superbă.

În cadrul interviului, Roxana a mărturit că ea și soțul ei își vor petrece luna de miere în Seychelles, unde și-au celebrat iubirea după nuntă și prințul William alături de prințesa Kate, în urmă cu aproape 12 ani. Totuși, în cazul prezentatoarei emoțiile înainte de plecare sunt în parte provocate de faptul că își va lăsa mama singură.

În octombrie 2022, vedeta anunța că mama ei are probleme grave de sănătate și de atunci a fost implicată trup și suflet în tratarea lor. Astfel, Roxanei îi este greu să nu fie lângă cea care i-a dat viață chiar și pentru câteva zile, dar s-a organizat în așa fel încât să poată pleca totuși în luna de miere.

„Am zis că a venit timpul să plecăm și noi în luna de miere. Am luat exemplul familiei regale. (...) Plecăm în această seară spre Oceanul Indian. N-am zburat niciodatăă atât de departe. Sper să ajungem cu bine. Am înțeles că azi condițiile meteo sunt mai dificile și am emoții. Ionuț tremură când e vorba de zbor de avion. Vom pleca împreună cu nașii noștri. Încă împachetez, încă fac bagaje.”, a declarat Roxana Vașniuc la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest