Ce este între Jador și Andreea Bostanica: „Oricum, are vârstă dragostea?!”

 

După postările de pe TikTok ale celor doi, toată lumea a ajuns să se întrebe dacă un nou cuplu de vedere va apărea în showbiz-ul autohton.

 

Jador a avut mai multe clipuri pe rețeaua TikTok dedicate Andreei Bostanica. Între cei doi este o diferență de vârstă de 9 ani, influencerița fiind încă minoră. Manelistul a lăsat să se înțeleagă în ultima perioadă că ar fi într-o relație cu cunoscuta tiktokeriță.

 

Suspiciunile au apărut în momentul în care manelistul a fost surprins de paparazzii de la Spynews.ro la mare, alături de o altă domnișoară, fapt urmat de un schimb de tik-tok-uri între acesta și Andreea Bostanica, care s-a încheiat cu mărturisirea manelistului că respectiva fată nu este altceva decât o simplă prietenă.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, Jador a dat cărțile pe față și a recunoscut că între ei ceva există, mai mult decât o simplă prietenie: ”Vorbim și noi, îți dai seama, suntem... Nu știu ce să zic. Vorbim. Nu pot să zic că suntem prieteni, mai mult decât atât. Și oricum, are vârstă dragostea?! Foarte bine, îmi dau barba jos...”,

 

Andreea Bostanica s-a născut la Chișinău și a devenit mega-cunoscută în mediul online, acolo unde are peste 550.000 de abonați pe Youtube și peste 4 milioane de fani pe TikTok. ”Regina TikTok-ului”, așa cum este supranumită Andreea, va împlini 18 ani la data de 2 octombrie. ”Eu făceam TikTok în glumă, m-am apucat mai întâi de YouTube când aveam 12-13 ani și nu mă gândeam niciodată că o să adun numere, că o să am abonați și fani”, a spus Andreea Bostanica la Xtra Night Show.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest