Ce face pentru bani Cristi din Banat, în Spania. A plecat din țară în urmă cu 17 ani

 


Cristi din Banat s-a născut în Timișoara, dar de mai bine de 17 ani s-a mutat alături de mama sa în Spania. Piesa „Ca o apă cristialină” l-a împins cu avânt în lumina reflectoarelor, dar acum artistul se ocupă cu ceva total diferit.

În momentul de față, bărbatul este singur și își caută jumătatea, dar nu o uită nici pe cea care i-a dat viață, femeia având grave probleme de sănătate.

După ce a dispărut din atenția publicului, Cristi din Banat și-a mutat întreaga activitate în mediul online, având o comunitate foarte mare de urmăritori pe rețelele de socializare, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Acesta stă ore bune cu telefonul mobil în mână și obișnuiește să se filmeze în timp ce face de mâncare.

Artistul controversat i-a făcut pe mulți să se întrebe cine este el cu adevărat și cu ce se ocupă. Se pare că bărbatul are un program foarte încărcat și are venituri din mai multe surse, descurcându-se de unul singur. Cristi are grijă și de mama lui, fiind recunoscător pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru el. Acesta promovează diferite produse de îngrijire, băuturi și deține și propria firmă de curățenie în Spania.

„Eu locuiesc aici de 17 ani, cu mama mea. Mă ocup foarte mult de bucătărie și de gătit, de curățenie. Acum sunt în renovare, cu apartamentul… Eu sunt ocupat, am o viață foarte activă, am și eu o mică afacere, lucrez într-o firmă de curățenie, firma este a mea, sunt autonom, adică… pe cont propriu. Fac și acasă foarte multe lucruri. Mă cheamă domnii încolo, încoace, firmele astea cu care șucrez. Mai fac și live-urile pe rețelele de socializare, pentru un câștig, ca fiecare”, a declarat Cristi din Banat, pentru spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest