Ce i-a facut o bonă în Republica Dominicană Adelei Popescu: „S-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult”

 

Adela Popescu, experienţă neplăcută cu o bonă de 23 de ani. Prezentatoarea este foarte activă pe reţelele de socializare, unde îşi ţine la curent fanii cu tot se întâmplă în viaţa ei. Aşa s-a întâmplat și recent, când Adela le-a povestit internauților prin ce a trecut cu fata pe care a angajat-o pentru a avea grijă de mezinul familiei, Adrian.

Chiar dacă cei doi nu au cerut ca tânăra să aibă experiență, gândindu-se că se va adapta rapid, în realitate lucrurile au stat diferit și, din nefericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost dezamăgiți de felul în care bona se comporta cu micuţul lor.

„După trei zile pline de stat singur cu copiii, Radu Vâlcan s-a pus pe căutat o bonă locală. El era cu nervii la pământ și eu aveam o stare de neliniște, că nu știam ce se întâmplă pe acasă și am zis da, trebuie să găsim pe cineva local, măcar până vine fata noastră. I-am rugat pe cei de la casa de producție cu care lucrăm pe aici să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva, nici nu trebuia să aibă experiență.

Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 de ani, care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei, a venit la noi, l-a văzut pe Adrian, am stabilit câți bani își dorește. A început să vină de a doua zi, bineînțeles că Radu nu a mai ieșit cu băieții pentru că fata trebuia supravegheată până îl cunoștea pe bebeluș, până vedea care îi sunt obiceiurile, nevoile etc.

Ideea este că eu abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi, până atunci nu credeam. Credeam că orice om se adaptează, dar nu este așa. Pur și simplu bebelușul nostru care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată, ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce, s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el. Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…) așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest