Ce i-a transmis Liviu Guță fostei soții când a aflat că se recăsătorește! „Nimic nu este întâmplător în viață”

 

Roxana Negrea s-a căsătorit cu bărbatul pe care-l cunoștea de mai bine de 15 ani. Cum a reacționat manelistul Liviu Guță când a primit vestea.

 

La niciun an de la divorțul de Liviu Guță, Roxana Negrea și-a găsit sufletul pereche. Îl știa de mai bine de 15 ani, dar abia acum a realizat chimia care există între ea și actualul partener. Iar aceasta a fost atât de puternică încât frumoasă brunetă a luat decizia de a spune rapid marele DA.

 

În cadrul unui interviu recent, Roxana Negrea a povestit cum a reacționat Liviu Guță atunci când a aflat că se recăsătorește. ”Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă. După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier. Vreau să îți zic că mi-am pus în seara de Crăciun o dorință în Biserica iar dorință mea a fost auzită de Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător în viață. După despărțire am fost sceptică, am stat singură câteva luni, m-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai Dumnezeu îți da ceea ce îți lipsește”, a declarat Roxana, pentru Click.ro.

 

Despărțirea dintre Roxana și Liviu Guță a fost una cu stântei. Chiar dacă relația oficială dintre cei doi a durat doar un an și-un pic, divorțul a fost unul cu tam-tam, presărat de numeroase jignire. De altfel, Liviu Guță, declara la vremea respectivă că a făcut o greșeală atunci când s-a căsătorit cu Roxana: ”Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest