Ce jocuri există între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Mai sunt împreună sau nu? VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului din showbiz-ul autohton. Și spunem asta din cauza atitudinii celor doi în povestea de dragoste pe care ar trăi-o. După ce și-au dat replici tăioase în mediul online, replici prin care dădeau de înțeles ca s-au despărțit, iată că acum blondina a publicat din nou un mesaj cu subînțeles, care pare a-i fi dedicat lui Gabi Bădălău.

De-a lungul anilor, numele Biancăi Drăgușanu a ținut primele pagini ale tabloidelor din România din cauza relațiilor amoroase scandaloase în care a fost implicată. Și nici de data aceasta nu se dezice de titulatura de vedetă controversată, mai ales de când s-a afișat pentru prima dată cu Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

“Drama” este cuvântul cheie în relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, iar drept dovadă stau ultimele story-uri facute de blondină prin care părea că le spune urmăritorilor ei că nu mai este împreună cu tatăl copiilor Claudiei Pătrășcanu.

”Ciao amore,ciao bello / Mă întreb ce faci, ești bine ? / A trecut doar o oră / Și deja îmi e dor de tine”, sunt câteva dintre versurile care rulează pe fundalul clipului video publicat de Bianca Drăgușanu din mașină.

Și chiar dacă au doar jumătate de an de relație, o perioadă relativ scurtă de timp, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de multe despărțiri și împăcări în cele șase luni, astfel făcându-i pe cei care îi urmăresc să se întrebe dacă relatia lor are vreun viitor sau nu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest