Ce le spune Bianca Drăgușanu celor care o acuză că trăiește din banii lui Gabi Bădălău

 

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău de câțiva ani, iar cei doi merg destul de des în vacanțe în diferite locuri exclusiviste și imaginile sunt imortalizate pe rețelele de socializare.

''Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere.'', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că obișnuiește să-și facă cadouri singură de fiecare dată, iar diva nu a vrut să dezvăluie ce a primit de Moș Nicolae din partea partenerului ei, Gabi Bădălău.

''Eu îmi fac cele mai frumoase cadouri singură, și dacă mi-ar fi adus ceva (n.r. Moș Nicolae), nu vreau să spun că nu vreau să expandez foarte multe subiectele astea, având în vedere că se exagerează. Moș Nicolae am fost eu pentru mine.'', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest