Ce mâncare pregătește Monica Bîrlădeanu pentru masa de Crăciun: „Mă bag și la sarmale”

 

Pentru Crăciunul din acest an, Monica Bîrlădeanu este pregătită să intre în bucătărie și să prepare bucate tradiționale delicioase. Celebra actriță a dezvăluit ce preparate are în plan să facă anul acesta și a precizat ce nu îi iese foarte bine încă, dar și la ce este deja profesionistă.

Frumoasa actriță a vorbit despre planurile ei pentru sărbătorile din acest an, iar Crăciunul va fi pentru familie și prieteni aparent. Monica a menționat că nu a împodobit bradul încă, pentru că are în plan să-l împodobească alături de prieteni în noaptea de Ajun.

Pentru masa mare de Crăciun, vedeta se pregătește să își arate priceperea în bucătărie. Astfel, anul acesta vrea să facă o friptură generoasă, sarmale și ardei umpluți, dar renunță la cozonac. Dintre toate aceste bunătăți, Monica recunoaște că tradiționalele sarmale sunt cele pe care nu le face chiar foarte bine deocamdată.

„(n.r. de Crăciun) în familie și de Revelion o să merg la schi. (...) Cu siguranță anul acesta nu fac cozonac, dar cu siguranță fac o mare friptură la cuptor. Cel mai probabil o să mă bag și la sarmale. Ardeii umpluți îmi ies foarte bine, la sarmale mai avem de exersat.”, a declarat Monica Bîrlădeanu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest