Ce mesaj a postat Pufeh după eliminarea de la America Express: „Sunt mândru”

 

Echipa care a ajuns ieri pe ultimul loc la America Express a fost trimisă acasă, după ce Irina Fodoor a deschis cufărul roșu. Deși se temeau de eliminare, Pufeh și Bruja nu au scăpat. Influencerul nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că trebuie să plece alături de prietena lui.

Pufeh este activ pe rețelele de socializare, iar de la începutul emisiunii America Express a împărtășit multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online. Influencerul a publicat câteva imagini din cadrul competiției, dar și un mesaj emoționant prin intermediul căruia a mărturisit ce a însemnat pentru el o astfel de experiență.

Cu atât mai mult, la finalul mesajului publicat, Pufeh a ținut să le ureze succes colegilor care au rămas în competiție, iar totodată să felicite întreaga echipă de producție pentru show.

„Cele mai hardcore, nebune și intense săptămâni trăite în viața asta! Cu bune, cu rele… Sunt mândru să spun: “WE DID THIS!” ♥️. Cea mai tare cursă la care am participat până acum! Le dorim mult succes colegilor în continuare și felicităm întreaga echipă de producție pentru acest show nebun de frumos🌹@americaexpressromania continuă, dar fără noi de data asta…”, a scris Pufeh pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest