Ce miză are noul joc de amuletă din Chefi la cuțite prezentat de Gina Pistol?

 

Gina Pistol aduce un nou joc de amuletă în competiția Chefi la cuțite sezonul 11, iar jurații sunt impresionați. În această ediție, Silviu Nedelea, fostul concurent din sezonul 6, se alătură juraților pentru a pregăti preparatele în bucătăria show-ului culinar. Miza jocului de amuletă este una importantă, iar jurații și-au dat seama imediat de ce este vorba atunci când Silviu Nedelea a pășit în platou.

Cel care câștigă amuleta din această seară va putea să schimbe un concurent din echipa lui cu oricare altul din cele adverse. Degustătorul din această seară este nimeni altul decât Horia Brenciu, iar jurații s-au apucat de gătit cu mare entuziasm pentru a termina rapid preparatele.

Chef Sorin Bontea a fost foarte încântat să afle despre miza jocului de amuletă și a declarat că aceasta este una dintre cele mai tari amulete. ''Amuleta este una dintre cele mai tari amulete. Trebuie să o iau și pe asta că sunt pe val.'', a declarat chef Sorin Bontea.

Totuși, el a fost pus sub presiune și a început să vorbească mult, fapt care l-a determinat pe chef Florin Dumitrescu să ceară ajutorul medicului pentru a-l calma. ''Bontea sub presiune vorbește mult. De ce să vorbești așa mult în momentul în care ești agitat în loc să te concentrezi pe ce ai de făcut. Medic! Face urât, să îi oferiți un tranchilizant, vă rugăm. Lui Bontea îi este rău. Are criză de personalitate!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

În timp ce jurații se pregăteau să impresioneze cu preparatele lor, Gina Pistol a pus în joc o amuletă importantă, iar Silviu Nedelea a adus un aer nou în bucătărie. Reacția juraților la vederea fostului concurent a fost una de surpriză și de bucurie, iar miza jocului de amuletă a făcut ca tensiunea să crească în bucătăria show-ului culinar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest