Ce moștenire i-a lăsat Nea Mărin fiicei lui. Coregraful este mândru: „Niciodată nu iau o hotărâre până nu mă consult cu ea”

 

După zeci de ani de activitate ca dansator, coregraf și om de televiziune, Nea Mărin a predat responsabilitatea școlii de dans pe care a deschis-o fiicei lui, Larisa. Celebrul coregraf a acordat un interviu special alături de fata lui de Ziua Națională a României, pentru Antena Stars, și a mărturisit că este mândru de ea și îi lasă puterea de decizie în cadrul școlii de dans.

Întrebat în ce moment l-a făcut Larisa cel mai mândru, Marin Barbu a vorbit despre cel în care tânăra „a preluat toată responsabilitatea” lui și a realizat că este capabilă să facă acest lucru. Totodată, a specificat că el este totuși prezent și formează o echipă cu fiica lui, dar când vine vorba de decizii știe să nu ia vreuna în lipsa ei.

„Cel mai mult m-am bucurat când am văzut că ea a preluat toată responsabilitatea mea. Am făcut noi un spectacol și când am văzut că ea s-a implicat, am zis ”pas înapoi și las-o” și am lăsat-o să meargă și merge mai departe. Eu sunt în spatele ei, ne consultăm tot timpul, eu niciodată nu iau o hotărâre când e vorba de școală până nu mă consult cu ea. (...) Deocamdată avem o o relație bună și de tată-fiică, dar și de profesor și elev.”, a dezvăluit Nea Mărin, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest