Ce nu mănâncă designerul Cătălin Botezatu. Aşa se menţine: „Am eliminat multe”

 


Cătălin Botezatu este într-o formă de zile mari. La 55 de ani, designerul a decis să-și schimbe complet stilul alimentar, mai ales din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. 

Într-un interviu pentru Antena Stars, celebrul designer a dezvăluit că are un regim alimentar strict, în special după operațiile suferite pentru a scăpa de tumora canceroasă cu care a fost diagnosticat. 

Creatorul de modă a mărturisit că a renunțat la prăjeli, dar și la carne. Totodată, și dulciurile au fost excluse din regimul său alimentar. 

„Nu mămânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general ... mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Cătălin Botezatu a declarat că se simte foarte bine și că respectă cu grijă regimul alimentar. 

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (...) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc.”, a spus designerul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest