Ce nu mănâncă Micutzu de 8 luni. Cum a reușit să slăbească

 

Micutzu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți de la noi din țară, a fost ambițios să slăbească și a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme. Cum a reușit actorul să aibă greutatea dorită.

Celebrul comediant ajunese să cântărească aproape 170 de kilograme, așa că nu a mai stat pe gânduri și a trecut la fapte. Micutzu și-a dorit să slăbească pentru sănătatea organismului său, iar acum se poate mândri.

Actorul susține că nu a mai mâncat carne timp de mai bine de opt luni, iar datorită acestui aspect a reușit să scape de kilogramele în plus. Comediantul a avut mare grijă la alimentație și iată că acum are motive să se bucure de rezultate.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mărturisit Micutzu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest