Ce probleme au întâmpinat Speak și Ștefania în vacanța din Vietnam: „N-ai cum, e imposibil”

 

Speak a răbufnit pe rețelele de socializare după experiența avută în prima zi din vacanța din Vietnam.

 

Speak și Ștefania au ales o destinație extravagantă pentru vacanța din această iarnă. Cei doi au plecat în Vietnam, unde au visat să petrească timp de calitate. Însă socoteala de acasă nu s-a brodit deloc cu cea din statul asiatic. Primul impact neplăcut l-au avut cei doi artiști imediat după aterizare, în aeroportul din Vietnam, când și-au dat seama că le va fi foarte greu să comunice.  

 

„Bă, nu vorbesc engleză, nu vorbesc. O să mor, o să mor! Nu, e ceva… doamne ferească! Nu vorbesc engleză, traficul… n-am văzut în viața mea așa ceva… niciodată. Nu, nu, nu! Doamne, dă-mi răbdare, te rog din sufletul meu, că deja mă iau spumele”, a transmis Speak, pe pagina sa de Instagram.

 

Tot pe rețeaua de socializare, artistul a povestit că a vrut să iasă în oraș cu partenera sa, dar zona este mult mai aglomerată decât ar fi crezut. În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, se poate observa aglomerația și mulțimea de oameni, care se deplasează, mai degrabă, după regulile proprii decât după cele de circulație

 

„Ia, uite-l pe băiatul acesta. Nu, deci nu se poate trece strada, n-ai cum, e imposibil, nu se întâmplă nimic, nu e niciun semafor. Am ieșit și noi în oraș, treceți voi strada, că noi nu prea avem cum. Ia, fiți atenți, n-ai cum să treci strada. Și nu e niciun semn de circulație”a mai povestit Speak.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest