Ce probleme de sănătate are Liviu Puștiu: ”Nu am mai putut să merg...”

 

Artistul a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, după ce s-a îmbolnăvit. Chiar dacă a ajuns în situația de a nu mai putea merge, Liviu Puștiu și-a regăsit puterea și a mers în cel mai sfânt loc din lume, unde a reușit să-și reîncarce bateriile și să se vindece de problemele care l-au pus la încercare atât de mult timp. Însă, mini-vacanța artistului era să ne anuleze tocmai din cauza problemelor de care a reușit să se vindece.

Liviu Puștiu este un artist dorit la evenimentele din România, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, care tocmai au trecut. Cântărețul a avut o perioadă grea, atât din punct de vedere profesional, fiind mai mereu pe scenă, dar și din punct de al sănătății, după ce a suferit o operație la picior. Intervenția chirurgicală a venit în urma unui accident, din cauza căruia nu a mai putut să meargă.

După perioada agomerată prin care a trecut, Liviu Puștiu a plecat la Mormântul Sfânt în Israel, unde și-a găsit liniștea și vindecarea de toate problemele vieții. Însă, planurile sale erau la un pas să fie date peste cap înainte de a pleca în vacanță.

”Eram la un pas să nu vin. Eu am avut o problemă, am avut un accident, sunt operat la genunchi de ligamente de menisc. Alaltăieri nu am putut să mai merg, pur și simplu nu m-am dat jos din pat, am luat tot felul de calmante. Am dat telefon băiatului care m-a adus aici, i-am zis: Oliver, vezi că eu nu mai merg, pentru că nu mai pot să merg la propriu, mi s-a inflamat piciorul.

Cu o seară înainte să vin, m-am rugat la Dumnezeu cu tot sufletul, pentru că îmi doream să fiu în locurile sfinte. A doua zi m-am trezit normal, cu picioarele pe pământ. Am mers, nu am mai avut nicio durere”, a declarat Liviu Puștiu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest