Ce s-a întâmplat cu Denisa Filcea, după ce dispărut de pe Instagram: "Capcana... "

 


În urmă cu ceva vreme, Denisa Filcea și Flick și-au botezat micuța, însă au avut parte și de o experiență neplăcută. Mai exact, fotografa din Ucraina pe care ei au angajat-o, nu și-ar fi onorat obligațiile și i-ar fi lăsat pe cei doi fără fotografii. Ulterior, după ce vedeta a explicat întreaga situație au existat numeroase discuții în mediul online, iar apoi, Denisa Filcea a dispărut de pe rețeaua de socializare Instagram.

Într-o postare, pe rețelele de socializare, Denisa Filcea a explicat ce s-a întâmplat cu contul ei de Instagram:

"S-a comentat si s-a presupus ca mi-am suspendat contul de Instagram.
S-a incercat o preluare. Din fericire a esuat. Am reusit sa imi recapat accesul la cont.
Mi-as fi dorit ca cei care au lansat aceste zvonuri sau cei care le-au crezut sa se intrebe de ce doar contul de Instagram?
Nu sunt multe de spus. Până acum ceva vreme eram Denisa. O tânără muncitoare, ambițioasă, cu rezultate foarte bune pentru vârsta și perioada în care am reușit să am deja o carieră și să pun bazele unei afaceri de succes, la mine acasă, la Oradea.", spune Denisa Filcea pe Instagram.

“Încă nu știm cum să alegem, să construim sau să forțăm dragostea. Este ea cea care ne alege pe noi. Ca “victima” a ei, am devenit, nu de mult, soția unui om mai puțin anonim. Fapt care a adus și asupra mea un val de notorietate pe care l-am gestionat învățând din mers să mă adaptez unor situații noi. Încă învăț. Încă mă adaptez.
Am alunecat prea ușor în capcana de a mă descărca sau de a mă apăra și discuția a devenit una despre bani, imagini și statut când, de fapt, era despre principii, despre coloană vertebrală și despre disperarea unei tinere mame că nu o să aibă aminitiri din ziua botezului fiicei ei.
Am greșit! M-am grăbit să alerg pe o gheață prea subțire, fără să îmi dau timp să evaluez dacă mă va putea susține.
Am greșit! Am uitat că nu e despre material, am uitat că nu mai sunt doar Denisa care povestește cu familia sau cu o mână de prieteni apropiați și că vorbele mele de acum pot crea valuri care să provoace daune sau stricăciuni nedorite.“, mai spune ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest