Ce scrie presa internațională de Andrew și Tristan Tate

 

Dosarul controversat al fraților Tate a zguduit atât presa din România, cât și cea internațională, acolo unde sunt acum subiectul momentului. Cei doi milionari britanici au fost percheziționați de procurorii DIICOT și reținuți în urmă cu doar o zi, iar de atunci, jurnaliștii au analizat cu atenție acest subiect. Dacă oamenii credeau că frații Tate sunt de interes doar atunci când vorbim de România, ei bine, realitatea este alta.

Subiectul aresătorii fraților Andrew și Tristan Tate au făcut înconjurul lumii, după ce au fost percheziționați de procurorii DIICOT. Oamenii legii au descins la vila lor de lux în urmă cu o zi, când au verificat atât vila de lux a celor doi, cât și mașinile scumpe pe care le dețin. Toate aceste lucruri s-au întâmplat după acuzația de sechestrare a două tinere.

Vestea că cei doi s-ar ocupa cu lucruri ilegale a ajuns și la urechile jurnaliștilor străini, care au dezbătut acest subiect în cele mai importante publicații din Europa, până a ajuns stirea momentului. Printre ziarele care au relatat despre acest subiect se numără agenția Reuters, The Mirror, Reddit, Skynews, The Mirror, Daily Mail și TMZ, parte din Fox Corporation. BBC este una dintre cele mai citite ziare din Marea Britanie, iar subiectul nu a trecut nici de jurnaliștii care au menționat de trafic de persoane și viol, dincolo de acuzația de sechestrare.

”Andrew Tate, reținut în România pentru un caz de trafic de persoane. Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în România în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și viol”, a scris BBC.

În același timp, The Mirror a păstrat aceeași abordare și a menționat de mai multe acte de ilegalitate pe care Andrew Tate le-ar fi făcut, dincolo de imaginea pe care și-a afișat-o pe rețelele de socializare, unde a devenit un adevărat influencer.

”Controversatul fost kickboxer și influencer Andrew Tate a fost arestat sub suspiciunea de presupus trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată”, a scris The Mirror.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest