Ce spune Andreea Tonciu despre un al doilea copil: ”S-a întâmplat să...”

 

Cea mai îndrăgită brunetă din showbiz este din ce în ce mai prezentă în lumina reflectoarelor, chiar dacă a avut o perioadă pe care a decis să și-o dedice familiei sale. După ce au trecut anii, iar fiica ei a crescut, Andreea Tonciu a dezvăluit ce planuri are în ceea ce privește un al doilea copil. Vedeta are planuri mari de viitor.

Andreea Tonciu este cunoscută pentru atitudinea amuzantă care a consacrat-o în showbiz-ul românesc, pentru care mulți fani au îndrăgit-o. Chiar dacă se bucură deja de o familie în care își găsește liniștea de fiecare dată, Andreea Tonciu a vorbit, deja, cu soțul ei despre posibilitatea de a aduce pe lume un al doilea copil.

Despre acest subiect, Andreea Tonciu a făcut câteva dezvăluiri la Antena Stars, unde a spus că va lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Așadar, dacă va rămâne însărcinată, va fi fericită să îi aducă pe lume Rebecăi un frățior sau o surioară.

”Nu știu ce îmi rezervă viitorul. I-am spus că dacă rămân gravidă, o să îl las. Uite că s-a întâmplat să nu rămân. Momentan nu sunt pregătită al doilea copil, chiar nu. Este mai bine așa, momentan”, a declarat Andreea Tonciu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest