Ce spune Bia Khalifa despre iubit. Fosta parteneră a lui Dani Mocanu, adevărul despre relație

 

După ce toate lucrurile s-au așezat în viața sa, și-a recuperat contul de Instagram, s-a operat la nas și a reluat relația cu tatăl său, Bia Khalifa are planuri mari pentru viitor, căci blondina a mărturisit că se gândește la căsătorie.

Deși îmi imaginează deja cum va fi ziua cea mare, Bia Khalifa nu a spus cine e bărbatul din viața sa și care o face foarte fericită. În exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina a mărturisit că nimeni nu știe concret cum este viața ei sentimentală, cu cine e împreună.

Ea a precizat că e singura perioadă din viața sa când a bulversat pe toată lumea și mărturisește, de altfel, că va urma o serie de schimbări mari de acum înainte.

”Nimeni nu știe concret ce se întâmplă cu mine în momentul acesta.În momentul acesta nimeni nu știe concret cu cine sunt împreună, dacă sunt cu cineva împreună și ce se va întâmpla. E singura perioadă din viața mea în care i-am bulversat pe toți pentru că nimeni nu știe, până nu sunt 100% sigură cu ceva eu nu o să spun. Se vor întâmpla niște schimbări foarte mari în viața mea în viitorul apropiat”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest