Ce spune Maria Dragomiroiu despre scandalul cu Elena Merișoreanu

 

Maria Dragomiroiu nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj Elenei Merișoreanu, după scandalul din cauza pensiilor. Ce spune îndrăgita intrepretă de muzică populară despre conflictul pe care îl are cu artista.

Cele două artiste se află în conflict de patru ani. Maria Dragomiroiu spunea, în trecut, că era nemulțumită de pensia pe care o primește, de 1.200 de lei, moment în care Elena Merișoreanu a intervenit, iar de aici a pornit scandalul.

Maria Dragomiroiu susține că nu este geloasă pe Elena Merișoreanu. Cu atât mai mult, artista a ținut să precizeze că artista a fost chiar la nunta și cununia ei civilă, iar iată că acum sunt în conflict.

„Nu, categoric nu. Asta a fost în cadrul emisiunii, pentru că așa era formatul, era trecut deja pe fițuica aia, eu am spus doar că minte. Minciuna este o boală, sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o și a fost la nunta mea, la cununia mea civilă, pentru că era împreună cu soțul dumneaei, domnu Croitoru, un om excepțional, mai ales că stă acolo lângă mine, suntem din sate învecinate, la Vâlcea, și mi-a dat cei mai mulți bani pe masă…”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru o emisiune TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest