Ce spune Mircea Eremia despre despărțit de Maria Lungu. Care e motivul separării: ”Nu a fost...”

 

Mircea Eremia și Maria Lungu au avut o relație de câteva luni, dar care s-a sfârșit brusc și cu multe semne de întrebare chiar și pentru cea care îi era parteneră de viață cântărețului. Invitat la Antena Stars, la Showbiz Report, Mircea Eremia a precizat că e din nou singur și momentan nu are iubită: „N-are băiatu' iubită. Momentan nu am o relație.”

Atunci, artistul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, căci cu toții știau că e cuplat cu Maria Lungu, însă niciunul dintre ei nu au vorbit de o eventuală separare. Tânăra chiar a rămas și ea surprinsă să afle că nu mai e iubita lui Mircea Eremia, iar ea spune că din presă a primit informația că tânărul s-a despărțit de ea.

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Mircea Eremia, astfel că am aflat și motivele care au dus la distrugerea relației. Mircea Eremia ne-a mărturisit că nu a existat neapărat un motiv pentru care s-au despărțit, ci pur și simplu relația dintre ei doi nu ar fi fost destul de serioasă, iar așa a decis că nu trebuie să o mai continue.

”Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit”, a spus Mircea Eremia, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest