Ce spune Roxana Vancea despre o a doua sarcină

 

Roxana Vancea este o femeie fericită și împlinită. Aceasta a devenit mama unui băiețel perfect sănătos în luna noiembrie a anului trecut. De atunci viața ei s-a schimbat complet și este mai fericită ca niciodată. De când a devenit mamă cu normă întreagă Roxana Vancea își dedică tot timpul și toată energia celor mici.

Roxana Vancea este mai împlinită și mai fericită ca niciodată. Faptul că a devenit mamă a fost un lucru minunat în viața ei și petrece tot timpul cu micuții ei. Deși este îndrăgostită de copii, vedeta spune că nu mai vrea să rămână din nou însărcinată, deoarece Zian și Milan îi ocupă deja tot timpul. Pe lângă asta, ea abia așteaptă ca Zian să crească mai mare pentru a putea călători peste tot cu el, iar o altă sarcină nu i-au mai permite să facă acest lucru.

‘’Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian, să pot pleca peste tot cu ei. Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta’’, a declarat Roxana Vancea pentru Click!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest