Ce spune Yamato Zaharia despre zvonul că ar fi cu Denisa Despa: „Nu sunt cel mai cuminte băiat. Sunt ușor de ispitit”

 

Lupătătorul MMA a povestit cum a cunoscut-o pe dansatoare, dar a oferit și detalii despre punctul în care se află relația cu aceasta.

 

Cu doar câteva zile în lume, Denisa Despa declara la Antena Stars că se află în tatonări cu Yamato Zaharia. Campionul mondial la kempo a dorit să facă lumină în această privință și a oferit detalii exclusive pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, despre presupusa idilă cu dansatoarea, care în ultima perioadă a intrat și în ring.

 

Pentru Spynews.ro, Yamato Zaharia a povestit cum a cunoscut-o pe Denisa Despa: ”Când a luptat ea prima oară în RXF împotriva Renatei ne-am cunoscut, acolo ne-am văzut. Eu inițial am vorbit cu o prietenă de-a ei, ea i-a zis că uite vorbesc cu băiatul ăsta care a fost arbitru. La a doua gală când ne-am intersectat acolo, când s-a luptat Zanni cu Gheboasa, acolo am stat de vorbă, mi-a zis că poate o antrenez pentru următorul meci. Ne-am întâlnit ulterior la ultima gală RXF, de acolo am vorbit, de acolo am plecat împreună și am stat mai mult de vorbă”.

 

La fel ca Denisa Despa, și Yamato susține că este în tatonări cu dansatoarea: ”Acum așa cum a zis și ea, suntem într-o perioadă de cunoaștere. Oficial momentan nu avem o relație, e greu cineva să aibă o relație cu mine, nu sunt cel mai potrivit om pentru o relație în momentul ăsta, nu sunt ușă de biserică, e greu să reziste cineva cu mine, o femeie care rezistă mult timp lângă mine e o campioană”.

 

Așadar, Yamato a recunoscut că nu este deloc ușă de biserică, spunând că potențiala lui iubită ar trebui să-l accepte așa cum este și că femeia din viața lui trebuie să fie o campioană: ”Dacă Denisa va accepta sau se va obișnui cu programul meu nebun de viață, atunci da, de asta spun că o femeie care va fi lângă mine va fi o campioană. Să trăiești lângă un sportiv de performanță e o viață grea, iar separat de viața de sportiv nu sunt cel mai cuminte bărbat. Sunt mai ușor de ispitit!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest