Ce va face Vlăduța Lupău cu banii obținuți la botezul lui Iair! „Am văzut foarte multe vedete făcând asta”

 

Artista a organizat o petrecere grandioasă la care a avut 700 de invitați, așa că și suma strânsă este una consistentă.  

 

Vlăduța Lupău și-a botezat recent copilul, pe micuțul Iair. A fost un eveniment de-a dreptul grandios, la care au participat aproximativ 700 de invitați. Implicit și darul a fost pe măsură, astfel încât după ce a numărat suma strânsă, cântăreața a început să facă și planuri unde va investi banii.

 

După consultări cu soțui ei, Vlăduța Lupău a ajuns la concluzia că este cel mai nimerit să îi investească departe de România, nici măcar în Europa, ci la Dubai. Îndrăgita artistă are în plan să-i cumpere micuțului Iair un apartament în Emiratele Arabe Unite, de care acesta să se bucure atunci când va crește. Ea și-a expus planul urmăritorilor de pe rețelele de socializare, spunând că această sugestie pe care a primit-o o consideră cea mai bună. Și asta pentru că sunt multe vedete din România care au acționat astfel.

 

”După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram

 

Vlăduța Lupau a organizat un botez de-a dreptul memorabil pentru fiul ei. Iair a fost creștinat în urmă cu aproximativ o săptămână, iar petrecerea a fost una de-a dreptul impresionantă. Organizată la un local pretențios din Cluj-Napoca, la petrecere și-au făcut apariția vedete importante din România, iar atmosfera a fost întreținută de unii dintre cei mai celebri cântăreți din lumea muzicii a țării noastre, printre care se numără Andra sau Holograf.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest