Cea de-a șaptea eliminare de la Chefi la Cuțite! ”Asta contează cel mai mult pentru mine!”

 

În prima ediție din luna noiembrie a emisiunii Chefi la Cuțite s-a produs o nouă eliminare. Cine a plâns de fericire, cine a plecat din concurs.

 

În ediția de pe data de 1 noiembrie a show-ului culinar Chefi la Cuțite echipa lui Sorin Bontea a rămas mai săracă. Patisera Carmen Cojocar, una dintre cele mai îndrăgite participante la emisiunea gastronomică, a părăsit întrecerea, pierzând duelul cu Brigitte Gheorghe. Lupta a fost strânsă, Carmen pierzând-o cu 7-6.

 

Sorin Bontea și-a exprimat părerea de rău vis-à-vis de eliminarea concurentei: ''Pleacă Carmen și îmi pare rău, dar bănuiam că asta se va întâmpla. O mare parte este din cauza ei, dar a contribuit și Cătălin la această plecare. Florin e mai rezervat așa, dar Cătălin e vehement''. Apoi, între patru ochi, i-a transmis lui Carmen: „Ești un patiser bun, cu tocănița mai greu. Trebuie să mai umbli pe-acolo, să mai gătești și tu acasă”.

 

După ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite, Carmen Cojocar a spus: „Sunt conștientă că mâncarea mea e bună, dar nu foarte bună. Pentru mine a fost una dintre marile realizări pe care le-am făcut până acum. Faptul că am luat punctaj maxim pe deserturi asta contează cel mai mult pentru mine”.

 

Birgitte Gheorghe, cea care a obișnuit să ia punctaj maxim până acum a fost dezamăgită că a primit doar 7 puncte, mai ales că preparatul ei nu i-a mulțumit pe chefi: „Am crezut că o să plec, sunt ușurată că stau, dar mă doare foarte tare că este chef dezamăgit de mie. Asta nu am cum să o spun altfel decât cu lacrimi în ochi.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest