Cea mai cunoscută româncă de pe OnlyFans și-a găsit marea iubire: ”E cunoscut, lucrează cu modele”

 

Maria Georgiana, una dintre cele mai bine plătite conaționale de pe rețeaua pentru adulți, este îndrăgostită. Primele detalii despre partenerul ei!

 

Maria Georgiana are luni în care câștigă și 40.000 de euro de pe platforma OnlyFans. Milionara din România și-a descoperit de curând marea dragoste și a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, despre partenerul ei. Chiar dacă sunt împreună de aproape trei luni, vedeta simte deja fluturi în stomac.

 

Maria Georgiana a povestit pentru site-ul numărul 1 în știri mondene că iubitul ei trăiește în Spania, dar că acum acesta nu trece prin cea mai bună perioadă, din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său, care suferă de cancer: ”Suntem într-o situație... Eu acum sunt în România. Nu ne-am logodit deocamdată. Nu sunt chiar liberă. E ceva mai mult. Ideea e că el acum are niște probleme de familie. A aflat că tatăl lui are cancer și cumva e o situație mai delicată. Ne-am cunoscut, era totul ok, dar a venit problema asta pentru el și atunci vrea să se concentreze mai mult pe probleme. De asta m-am și întors acasă, mai aștept și mă duc după el. O să-i fiu alături. Ne-am cunoscut în luna august. De atunci, vorbim continuu”.

 

Maria Georgiana a mai oferit o serie de indicii despre iubitul ei, spunând că acesta este destul de cunoscut, fiind fotograf pentru o serie de modele: ”Am avut o perioadă foarte grea și am simțit că de când l-am cunoscut am început să mai râd și eu. M-am dus în Spania, am văzut cum se comportă, cum e el ca om. Și el e cunoscut, pentru că el face poze în timpul liber, e fotograf și lucrează cu diferite modele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest