Cele 3 echipe care au intrat în lupta pentru amuletă și au avut cazarea asigurată la America Express!

 

Chiar dacă au fost cea de-a treia pereche care a ajuns la Irina Fodor, Cortea și Bordea au fost penalizați pentru că nu au respectat ritualul magic când au ajuns în fața unui vrăjitor.

 

Trei echipe nu au mai trebuit să caute disperate cazare, întrucât au intrat în lupta pentru amuletă. Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost frații Gavril. Iar pe poziția secundă a venit Scărlătescu și iubita Doina Teodoru. „Băieții ăștia doi…Sper să nu fie cu alergat, că aștia ne bat mâine. Fericiți că avem cazare. Poate mâine prindem și niște cașcaval”, a spus bucătarul.

 

Cea de-a treia echipă care a ajuns la prezentatoarea America Express a fost cea formată din Bordea și Cortea. Faptul că aceștia nu au respectat ritualul magic de a vorbi despre problemele trecutului când au ajuns în fața vrăjitorului le-a adus o penalizare. „Irina deja știa tot ce am făcut noi, că n-am făcut ca lumea tot ritualul, dar am zis că hai că ne păsuiește, că totuși l-am făcut (...) Am înțeles, ce e corect, e corect, ne retragem, nu facem scandal, că nu are sens”, a spus Nelu Cortea.

 

Drept urmare, Melinda și Puya, echipa care a ajuns a patra la Irina Fodor, a intrat în lupta pentru amuletă și a beneficiat de cazare. „Și ne gândeam cu groază cum facem noi să găsim cazare, că deja era seară. Nu mi-a venit să cred. Eram pe locul trei. Nu mai conta. În capul nostru era că trebuie să ajungem la cazare, cazare pe care nu mai trebuia să o căutăm”, a mărturisit Puya


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest