Cele două persoane care o sprijină pe Nicole Cherry în creșterea copilei! Anastasia a împlinit 8 luni

 

Cântăreața a povestit cum e viața de mămică. Vedeta nici nu își dă seama cum au trecut cele 8 luni de când a devenit părinte.

 

După cum era și normal, de când a devenit mămică, întreg universul lui Nicole Cherry se învârte în jurul micuței Anastasia. Însă cum este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, aceasta are parte de multe evenimente. Drept urmare nu poate fi non-stop alături de micuță. Ea este înlocuită cu brio și, totodată, ajutată în creșterea fetiței atât de soțul Florin, cât și de mama sa.

 

„Da, într-adevăr, fetița mea împlinește 8 luni și da, chiar trece timpul extrem de repede, parcă am clipit și m-am trezit la 8 luni. Eu zic că mă descurc destul de bine, având în vedere că o am pe mama, care mă ajută extraordinar de mult cu fetița. La fel și Florin, este un tată prezent în viața ei și am reușit până acum foarte bine să împac și cariera, dar și viața de mămică, și să fiu prezentă și în toate momentele importante pe care Anastasia le are și să o ajut să crească frumos. Cred că și de acum înainte vom reuși să facem treabă bună”, a mărturisit Nicole Cherry, pentru viva.ro

 

Principala problemă de sănătate cu care s-a confruntat fetița au fost colicii, de care, de altfel, majoritatea copiilor mici au parte. „Din păcate, ne-am confruntat cu colicii, dar bine că au trecut și acum reușește să se odihnească bine noaptea, se mai trezește de câte două ori să zic, dar oricum mult, mult mai bine. Ne-am acomodat și a contat foarte mult sprijinul lui Florin în acea perioadă și faptul că m-a ajutat și se trezea și el și mă susținea foarte tare”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest