Celine Dion nu mai este pe lista cu ”200 cei mai buni cântăreți”, realizată de Rolling Stone

 

Rolling Stone a publicat o listă actualizată cu 200 cei mai buni cântăreți din toate timpurile, iar celebra Celine Dion nu este inclusă. Fanii s-au arătat revoltați de alegerea renumitei publicații.

Editorii de la Rolling Stone au transmis un mesaj în cadrul articolului în care au au exlicat faptul că vocaliștii incluși sunt cei care au „făcut istorie”.

„Aceștia sunt vocaliștii care au făcut istorie și ne-au definit viețile - de la operatori fermecători la strigători neprelucrați, de la gospel la punk, de la Sinatra la Selena la SZA”, au scris editorii publicației.

Pe listă au fost incluși artiști precum Billie Eilish, pe locul 198, Taylor Swift, pe locul 102, și Bruce Springsteen, pe locul 77. Totuși, deși majoritatea artiștilor pe care îi iubim și îi ascultăm s-au aflat pe listă, nu a durat mult până când fanii lui Celine Dion au observat lipsa acesteia.

„Cum naiba de nu este pe listă!!? Ce fumează când fac lista asta? Este o insultă adusă muzicii!”, a scris un utilizator pe Twitter.

„Oricine nu o include pe Celine Dion în Top 5 cei mai buni cântăreți și nici măcar nu o menționeză nu ar trebui să scrie pentru o organizație muzicală. Lista este plină de lipsă de respect față de artiștii care chiar pot să cânte.”, a scris altul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest