Celine Dion suferă de o boală rară. „Mă doare să vă spun”

 

Celine Dion suferă de o boală rară. Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a explicat că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. „Céline Dion este urmată de echipa ei medicală, care se ocupă de tratament”, precizează anturajul ei într-un comunicat de presă.

„Mă doare să vă spun că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul în Europa. Mi-e dor de voi, mi-e dor să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna dau 100% atunci când îmi fac spectacolele, dar acum nu mai pot face acest lucru. Pentru a vă revedea pe toţi, nu am de ales decât să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi să sper că sunt pe drumul spre recuperare„, este mesajul scris de artistă, pe pagina sa de Instagram.

Echipa vedetei precizează că opt concerte programate pentru această vară sunt anulate. Concertul lui Celine Dion la Bucureşti urma să aibă loc, pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională. Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti pe 11 iunie 2023, anunţă Emagic.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest