Cerasela de la Insula Iubiri, zile de coșmar după despărțirea de Rareș: „Îmi doream să plece și să-mi iau viața”

 

Relația dintre Cerasela și Rareș s-a încheiat în mai. De atunci, concurenta de la Insula Iubirii nu-și revine, fiind pe antidepresive.

 

Fosta concurentă susține că nu a fost nimic între ea și ispita Daniel. Acuzată de Rareș că s-ar fi îndrăgostit în cadrul show-ului, tânăra susține în continuare că nu s-a pus problema de așa ceva. În cele din urmă, din cauza discuțiilor pe această temă, în ciuda eforturilor care au inclus și terapie de cuplu, cei doi s-au despărțit la începutul lui mai. De atunci, Cerasela nu-și revine, ajungând la psihiatru și pe antidepresive recomandate de acesta. Ea le-a povestit reporterilor Spynews.ro problemele cu care se confruntă.

 

Neînțelegerile ar fi pornit, potrivit fetei, de la crizele de gelozie ale partenerului: ”Rareș nu a fost de acord cu nimic din ce am făcut eu acolo, el a mimat tot ce a fost la televizor, de pe avion au fost discuții, la întoarcere și din decembrie până în mai, mai exact pe 1 mai, a fost o încercare de relație. Eu mă simțeam vinovată, el îmi zicea că eu m-am îndrăgostit de Daniel, dacă era ceva fizic, imediat s-ar fi întâmplat, nu sunt genul de persoană care să mă ascund. Nu a putut să suporte materialele de la televizor, m-a jignit, m-a făcut femeie ușoară și că nu își dorește o asemenea persoană lângă el. Ne-am despărțit, a plecat, și-a făcut bagajul, locuiam la mine. A fost foarte greu, eu am intrat în depresie, am început să merg la psihiatru, a spus Cerasela.

 

Fosta concurentă de la Insula Iubirii susține că a avut inclusiv gânduri suicidale: ”Mă simțeam mega vinovată, îmi doream să plece și să-mi iau viața. Psihiatra mi-a recomandat antidepresive, eu voiam să plece el din casă și să-mi iau viața. Am mai avut episoade de acest gen de-a lungul vieții, din cauza violului, din cauza că nu am avut tată. Acum sunt pe antidepresive în continuare, fac terapie. Nu caut momentan pe altcineva, îmi e foarte greu. Îmi doresc în continuare familie, copil, vreau să fie o persoană care să mă accepte așa cum sunt, să nu mă mai schimbe cu nimic, să mă accepte așa cum sunt, să mă vadă cum sunt”.

 

Cei doi nu au mai păstrat legătura, după ce Cerasela l-a rugat să o blocheze pe conturile de socializare: ”Nu mai știu nimic de el, l-am rugat să-mi dea block, că nu puteam să trec peste și nu mai știu nimic de el, am rămas în relații bune cu sora lui, dar nu vorbim despre el. Eu sunt moașa nepoțelului său și eu îl ador pe nepoțel, nu contează ce a fost între mine și Rareș, el nu are nicio vină și eu ador copiii. Îmi doresc o relație serioasă, îmi doresc familie, copii și efectiv chiar dacă am suferit, în continuare vreau și am speranța și vreau să se întâmple cândva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest