Chef Sorin Bontea, dezvăluiri despre sezonul 10 de la Chefi la cuțite: „Aici totul este pe bune!”

 

Numărătoarea inversă a început, noul sezon din Chefi la cuțite se apropie cu pași repezi. Chef-ul Bontea a dat din casă, apreciind că va fi o competiție mai acerbă ca niciodată.

 

Nu mai este mult și echipele celor 3 chefi se vor duela iarăși în bucătărie în cel de-al 10-lea sezon Chefi la cuțite. Sorin Bontea, câștigător a patru ediții ale emisiunii – competiție de la Antena 1, abia așteaptă să intre în bucătărie și să se impună din nou. Chef-ul apreciază că va fi o luptă aprigă, dificilă, iar concurenții vor trebui să înțeleagă că nu e deloc de joacă, iar totul este pe bune.

 

“Mulți concurenți au crezut, de-a lungul timpului, că totul e mai ușor. Le-am spus: Ați greșit emisiunea! Aici totul e pe bune. Se vede că între noi competiția e reală. Iar sezonul 10 este de referință. Aniversăm un deceniu. Toți vrem să-l câștigăm. Eu am câștigat primul sezon, apoi sezonul patru, șase și opt. Acum zic că sezonul 10 e cu Bontea care-i și întrece!”, a spus Sorin Bontea.

 

El a vorbit și despre rivalitatea cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, punându-le în balanță calitățile și defectele: “Florin e cel mai tânăr, Cătălin e cel mai solid, iar eu sunt cel mai frumos. Cătălin e ca un magnet, atrage oamenii. Oriunde apare și orice ar face, toată lumea se adună în jurul lui. Această calitate aș fura-o de la el, dacă aș putea. Iar ca defect, e cam ursuz câteodată. Și încă ceva: el niciodată nu recunoaște dacă greșește. Știe că a greșit, dar întotdeauna găsește un contra-argument: ori nu știm noi despre ce vorbim, ori nu vedem bine. La Florin, unul dintre lucrurile care îmi plac este deschiderea lui de a învăța mereu, citește foarte mult despre gastronomie în general, absoarbe informația ca un burete. Aș vrea să mai am și eu această putere de absorbție. Cât despre defectele lui: părul lung și barba”.

 

În ceea ce-i privește pe foștii concurenți, Sorin Bontea a recunoscut că păstrează legătura cu ei, fapt, de altfel evident și pe canalul său de youtube: “Țin legătura cu o mare parte dintre ei, cu unii am și gătit diverse rețete, așa cum se vede pe canalul meu de YouTube. Și nu numai cu cei din echipa mea țin legătura, ci și cu cei din echipele celorlalți doi.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest