Chefi la Cuțite și-a desemnat cei trei finaliști: „Nu cred așa ceva”

 

Se știu cei trei concurenți care vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro. A fost un șoc total pentru cei trei jurați, dar și pentru restul participanților. Nimeni nu-și imagina.

 

Chefi la Cuțite și-a anunțat finaliștii care vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro. Tensiunea a atins cote incredibile aseară la sezonul 10 al emisiunii de la Antena 1. Semifinaliștii au așteptat cu sufletul la gură să-și audă numele rostit de Gina Pistol, prezentatoarea fiind cea care a anunțat care sunt cei trei participanți la marea finală a show-ului culinar de la Antena 1.

 

Semifinaliștii au trecut prin trei probe până când să fie desemnați cei 3 care vor lupta în marea finală pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Dacă toată lumea se aștepta ca Adrian Stroe să prindă ultimul act al competiției, celelalte participante calificate au fost surprize imense. Este vorba de Raluca Todea și Florica Baboi.

 

Cei trei concurenți calificați în finală și-au găsit cu greu cuvintele. Elevul lui Cătălin Scărlătescu a spus: ”E o senzație… nu mă pot exprima în cuvinte”. Raluca Todea a fost și ea surprinsă de victorie: „Doamne, zic, nu pot să cred așa ceva: finala, incredibil. Nu-mi vine să cred”. În vreme ce Florica Baboi, eleva lui Sorin Bontea, a fost uluită: „Nu cred așa ceva”.

 

Chef Cătălin Scărlătescu a comentat și el surprizele imense: „Nimeni, niciodată, la nicio casă de pariuri nu-și imagina nimeni. Acum, gândiți-vă voi, oameni buni de acasă, că acesta a fost punctajul după trei probe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest