Chefi la Cuțite și-a desemnat marele câștigător: „Visul meu! Îmi bate inima de mor!”

 

Surpriză de proporții la show-ul culinar de la Antena 1. Cine a plecat acasă cu 30.000 de euro!

 

Adrian Stroe, Florica Baboi și Raluca Todea s-au luptat în finala sezonului 10 de la Chefi la Cuțite, sezonul 10. Fiecare finalist a avut de gătit nu mai puțin de 14 farfurii, așa că emoțiile au atins cote maxime pentru cei trei coordonatori ai concurenților, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

 

După probele marator, marea câștigătoare a concursului culinar a fost desemnată Florica Baboi, care și-a însușit astfel premiul de 30.000 de euro. Câștigătoarea surpriză a show-ului și-a găsit cu greu cuvintele după ce a înălțat deasupra capului trofeul: „Visul meu! Simt că leșin, nu mai pot, îmi bate inima de mor. (...) Nu pot să cred, n-am câștigat în viața mea nimic”.

 

Juratul Sorin Bontea, cel care a îndrumat-o pe marea câștigătoare, a fost și el în extaz după ce i-a auzit acesteia numele. Chef-ul nu s-a mai putut abține și a sărit peste masa pentru a o felicita: „Așa sezon n-am pomenit de când mama m-a făcut. A făcut echipa perfectă, bravo, Flori. N-am crezut niciodată că Flori, când mi-a adus-o Scărlătescu în echipă, va putea câștiga acest sezon. Doamne ferește, nu mi-a trecut prin cap o secundă. Este incredibil, nu-mi vine să cred că am câștigat”.

Chef Florin Dumitrescu a tras concluziile după finala nebună de ieri seară: „Cred că avem parte de cea mai surprinzătoare finală care putea să existe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest