Chefii de la Chefi la cuțite au avut parte de o probă inedită: Gina Pistol a pus la bătaie jocul de amuletă

 

Jurații de la Chefi la cuțite sezonul 11 au avut parte de o probă inedită, ce i-a lăsat uimiți. În această ediție, Gina Pistol a pus la bătaie jocul de amuletă, iar câștigătorul avea un avantaj foarte puternic. Însă, înainte de asta, cei trei jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit o veste neașteptată - vor găti alături de chef Henrik Sebok.

Probabil cea mai interesantă parte a fost faptul că chef Henrik s-a alăturat juraților și a pregătit preparatele alături de ei. În ceea ce privește proba, Gina Pistol a anunțat că este una destul de complexă și este vorba despre eleganță, astfel că trebuie să fie atenți la detalii. Jurizarea preparatelor a fost realizată de către Liviu Vârciu, iar aceasta a fost o altă surpriză pentru jurați.

Provocarea a constat în faptul că concurenții echipelor adverse au trebuit să gătească în ștafetă, câte doi, schimbându-se la fiecare trei minute. Această strategie i-a pus pe jurați într-o situație destul de dificilă, căci au trebuit să colaboreze într-un mod nou și inedit.

Chef Florin Dumitrescu a răbufnit la un moment dat, exclamând "Doamne ferește! Haos!". În final, câștigătorul jocului de amuletă a obținut un avantaj important în concursul Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest